Ons kantoor2018-11-19T17:42:51+00:00

Roozemond [+] De Haan Advocaten

Roozemond [+] De Haan advocaten is uw betrouwbare partner, gevestigd in het centrum van Utrecht.

Gespecialiseerde advocaten

Onze advocaten en juristen zijn gespecialiseerd in het (bijzonder) strafrecht en het bestuursstrafrecht. Daarnaast zijn wij gespecialiseerd in het vermogensrecht; waaronder het arbeidsrecht, personen-familierecht en verbintenissenrecht.

Particulier en zakelijk

Ons kantoor ondersteund zowel particuliere zaken als zaken die betrekkening hebben op een ondernemen. Wij geven u altijd een realistisch beeld van de mogelijkheden en onmogelijkheden in uw zaak en de kosten die u kunt verwachten. Bekijk onze tarieven.

Beschikbaar buiten kantooruren

Voor spoedeisende zaken, voor persoon of onderneming, zijn wij telefonisch bereikbaar op onze urgentie telefoon. Bel dan 06 43 200 390 en een van onze advocaten zal uw direct te woord staan.

Onze locatie

Onze kernwaarden

Betrokken

Het moment waarop u de hulp nodig heeft van een advocaat dan is het belangrijk om te weten dat onze juristen zich uitgebreide verdiepen in uw situatie en u actief zullen bijstaan.

Deskundig

RdH Advocaten is gespecialiseerd in strafrecht, arbeids- en ambtenarenrecht, bestuursrecht, personen- en familierecht en vermogensrecht.

Daadkrachtig

RdH Advocaten heeft zich ten doel gesteld om altijd een eerlijk beeld te geven over de situatie waar u zich in bevindt. Alleen zo kunnen wij daadkrachtig handelen.

Bereikbaar

Wij zijn op werkdagen aanwezig op ons kantoor in de Utrechtse binnenstad. U bent hier meer dan welkom om uw situatie te bespreken. Telefonische zijn wij bereikbaar op nummer: 030 272 45 00.

Geen moeilijke juridische taal

Juridische taal is niet altijd makkelijk te begrijpen. Dat weten onze medewerkers ook nog wel vanuit hun studieperiode. Wij spreken met u in verstaanbare taal, waardoor u ook weet waar het over gaat.

Onze advocaten

Jaap-Willem Roozemond
Jaap-Willem RoozemondAdvocaat
Arjan de Haan
Arjan de HaanAdvocaat
Sarah Melliti
Sarah MellitiAdvocaat
Rebecca de Haan
Rebecca de HaanAdvocaat

Samenwerking en lidmaatschappen

High Trust

Wij zijn toegelaten tot de High Trust van de Raad voor Rechtsbijstand.

Nationaal Forensisch Onderzoeksbureau

In strafzaken kunnen wij het Nationaal Forensisch Onderzoeksbureau inschakelen om zelf onderzoek te doen naar forensisch bewijsmateriaal en de bewijswaarde daarvan (ook bij gefinancierde rechtsbijstand). Ook voeren wij zelf onderzoeken uit in grote hoeveelheden data naar ontlastend bewijs.

De Nederlandse Vereniging van Jonge Strafrechtadvocaten

De NVJSA heeft als hoofddoel het verbeteren van de kwaliteit van dienstverlening van jonge strafrechtadvocaten. Meesters Roozemond en De Haan zijn beide aangesloten.

ECBA & EFCL

ECBA (European Criminal Bar Association) is de meest vooraanstaande onafhankelijke organisatie van gespecialiseerde advocaten in alle landen van de Raad van Europa.