Ons kantoor 2017-12-14T17:53:52+00:00

Bouwman Roozemond & De Haan Advocaten

Bouwman Roozemond & De Haan advocaten is sinds 1973 uw betrouwbare partner, gevestigd in het centrum van Utrecht.

Gespecialiseerde advocaten

Onze advocaten en juristen zijn gespecialiseerd in het (bijzonder) strafrecht en het bestuursstrafrecht. Daarnaast zijn wij gespecialiseerd in het vermogensrecht; waaronder het arbeidsrecht, personen-familierecht en verbintenissenrecht.

Particulier en zakelijk

Ons kantoor ondersteund zowel particuliere zaken als zaken die betrekkening hebben op een ondernemen. Wij geven u altijd een realistisch beeld van de mogelijkheden en onmogelijkheden in uw zaak en de kosten die u kunt verwachten. Bekijk onze tarieven.

Beschikbaar buiten kantooruren

Voor spoedeisende zaken, voor persoon of onderneming, zijn wij telefonisch bereikbaar op onze urgentie telefoon. Bel dan 06 43 200 390 en een van onze advocaten zal uw direct te woord staan.

Onze locatie

Onze kernwaarden

Betrokken

Het moment waarop u de hulp nodig heeft van een advocaat dan is het belangrijk om te weten dat onze juristen zich uitgebreide verdiepen in uw situatie en u actief zullen bijstaan.

Deskundig

BRDH Advocaten is gespecialiseerd in strafrecht, arbeids- en ambtenarenrecht, bestuursrecht, personen- en familierecht en vermogensrecht.

Daadkrachtig

BRDH Advocaten heeft zich ten doel gesteld om altijd een eerlijk beeld te geven over de situatie waar u zich in bevindt. Alleen zo kunnen wij daadkrachtig handelen.

Bereikbaar

Wij zijn op werkdagen aanwezig op ons kantoor in de Utrechtse binnenstad. U bent hier meer dan welkom om uw situatie te bespreken. Telefonische zijn wij bereikbaar op nummer: 030 272 45 00.

Geen moeilijke juridische taal

Juridische taal is niet altijd makkelijk te begrijpen. Dat weten onze medewerkers ook nog wel vanuit hun studieperiode. Wij spreken met u in verstaanbare taal, waardoor u ook weet waar het over gaat.

Advocaten br&dh

Jaap-Willem Roozemond
Jaap-Willem RoozemondAdvocaat
Jaap-Willem Roozemond werkt sinds 2003 in de advocatuur, o.a. bij één van de meest gerenommeerde kantoren van Nederland. Ook werkte hij bij de Universiteit van Utrecht. Het specialisme van Jaap-Willem is bijzonder strafrecht en bestuursstrafrecht (strafrechtgebieden: fiscaal & financieel, voedsel en waren, zorg, milieu en faillissementen). Lid: NVJSA, ECBA en EFCL. Postdoctoraal: Grotius bestuursrecht.
Arjan de Haan
Arjan de HaanAdvocaat
Arjan de Haan is actief in de advocatuur sinds 2006. Arjan is met name gespecialiseerd in het (commune) strafrecht. Hij staat hierin cliënten bij die verdacht worden van allerlei overtredingen en misdrijven uit het Wetboek van Strafrecht en de bijzondere wetten, ook ter zake de zwaardere strafdelicten.
Pe Bouwman
Pe BouwmanAdvocaat
Pé Bouwman is advocaat vanaf 1973. Pé heeft in de achterliggende 40 jaar cliënten bijgestaan op de meest uiteenlopende rechtsgebieden en in spraakmakende zaken. Pé heeft daardoor strafrechtelijke, bestuursrechtelijke en civielrechtelijke ervaring met als voorliefde het strafrecht. Hij heeft opgetreden in veel spraakmakende (straf)zaken.
Annefleur Oudijk
Annefleur OudijkAdvocaat
Annefleur Oudijk is advocaat en is werkzaam op het gebied van strafrecht, bestuursrecht en civiel recht. Annefleur heeft rechten (master strafrecht) gestudeerd aan de Universiteit Utrecht. Zij heeft werkervaring opgedaan bij de rechtbank Midden-Nederland. Tevens heeft zij als jurist gewerkt bij de Belastingdienst.

Samenwerking en lidmaatschappen

High Trust

Wij zijn toegelaten tot de High Trust van de Raad voor Rechtsbijstand.

Nationaal Forensisch Onderzoeksbureau

In strafzaken kunnen wij het Nationaal Forensisch Onderzoeksbureau inschakelen om zelf onderzoek te doen naar forensisch bewijsmateriaal en de bewijswaarde daarvan (ook bij gefinancierde rechtsbijstand). Ook voeren wij zelf onderzoeken uit in grote hoeveelheden data naar ontlastend bewijs.

De Nederlandse Vereniging van Jonge Strafrechtadvocaten

De NVJSA heeft als hoofddoel het verbeteren van de kwaliteit van dienstverlening van jonge strafrechtadvocaten. Meesters Roozemond en De Haan zijn beide aangesloten.

ECBA & EFCL

ECBA (European Criminal Bar Association) is de meest vooraanstaande onafhankelijke organisatie van gespecialiseerde advocaten in alle landen van de Raad van Europa.