Kennisbank2018-11-19T15:10:23+00:00

Kennisbank strafrecht

Roozemond [+] De Haan advocaten is een strafrechtkantoor gespecialiseerd in het commune strafrecht voor volwassenen en jeugdigen, bestuursstrafrecht en bijzonder strafrecht. Graag willen wij onze kennis met uw delen. Klik op de verschillende onderwerpen voor een uitleg. Heeft u nadere vragen daarover, belt u gerust met Roozemond [+] De Haan advocaten op 030-272 4500 of in dringende gevallen buiten kantooruren op 06-43 200 390.

Direct contact

Onze expertise

Strafrecht

Als u wordt verdacht van een strafbaar feit. RdH advocaten is gespecialiseerd op het gebied van het commune strafrecht en het bijzonder strafrecht. Wij zijn ook gespecialiseerd in jeugdstrafrecht.
Lees meer

Bestuursstrafrecht & Bijzonder strafrecht

Bijstand bij handhaving door de overheid middels het strafrecht of bestuursrecht: fiscale fraudezaken, zorgfraude, milieudelicten, voedsel & waren delicten etc.
Lees meer

Vermogensrecht

Wij bieden bijstand in vermogensrechtelijke fraudezaken die leiden tot civiele procedures. Wij staan bv. zorgaanbieders, artsen, medisch specialisten etc. bij. Gedegen kennis van het vermogensrecht zien wij als pre in strafzaken.
Lees meer