br&dh in de media: dodelijk verkeersongeval Amsterdam. Rechters stemmen in met het horen van (buitenlandse) getuigen en nader onderzoek | The Post

br&dh advocaten staat de buschauffeur bij van de touringcar die wordt verdacht van het veroorzaken van een dodelijk ongeval. De verdediging heeft verzocht om diverse (buitenlandse) getuigen te mogen horen. De meervoudige kamer heeft dit toegestaan. Ook is er verzocht om aanvullend onderzoek te doen naar de tachograaf. Ook dit verzoek heeft de meervoudige kamer toegestaan.

Klik hier voor het bericht.

Bent u betrokken bij een verkeersongeval en wordt u als verdachte aangemerkt, neemt u dan direct contact op met mr. Roozemond of mr. De Haan om u bij te laten staan voorafgaande aan het eerste verhoor door de politie. Bel: 06 43 200 390 of email: roozemond@brdh.nl. Ook in de avonduren. De reden om bijstand in te schakelen, is er in gelegen dat u zwaar gestraft kunt worden (waaronder gevangenisstraffen) voor het al dan niet met opzet veroorzaken van een verkeersongeval. br&dh advocaten heeft veel ervaring in het bijstaan van verdachten in verkeerszaken met dodelijke afloop of waarbij ernstig letsel is ontstaan (blijvende invaliditeit).

2017-08-03T11:36:56+00:0028 januari 2016|