Advocaten 2018-06-18T08:20:21+00:00

br&dh – advocaten met overtuiging

Welkom bij Bouwman Roozemond & De Haan advocaten. Sinds 1973 uw betrouwbare partner, gevestigd in het centrum Utrecht. Onze advocaten en juristen zijn gespecialiseerd in het (bijzonder) strafrecht en het bestuurs(straf)recht.

Jaap-Willem Roozemond
Jaap-Willem RoozemondAdvocaat
Jaap-Willem Roozemond werkt sinds 2003 in de advocatuur, o.a. bij één van de meest gerenommeerde kantoren. Ook werkte hij bij de Universiteit van Utrecht. Het specialisme van Jaap-Willem is bijzonder strafrecht en bestuursstrafrecht. Hij treedt op in (mega) strafzaken onder andere ingezet door de FIOD, ISZW, NVWA onder leiding van het Functioneel Parket. Hij staat cliënten bij tot en met het Europese Hof voor de Rechten van de Mens en in uit- en overleveringzaken. Daarnaast heeft hij ruime ervaring in verdenking levensdelicten, omvangrijke drugszaken (grootste zaak in Nederland), witwassen en verdenking lidmaatschap van criminele organisaties. Lid: NVSA, ECBA en EFCL. Postdoctoraal: Grotius bestuursrecht. Expert respondent in the WJP Rule of Law Index® 2018-2019
Arjan de Haan
Arjan de HaanAdvocaat
Arjan de Haan is actief in de advocatuur sinds 2006. Hij is advocaat sinds 2011 en heeft zich sindsdien gespecialiseerd in het strafrecht. Hij heeft in 2017 de Specialisatieopleiding Strafrecht van het Willem Pompe Instituut afgerond. Arjan treedt veel op in mega-strafzaken en staat onder meer verdachten bij die worden verdacht van uitbuiting, fraude, georganiseerde drugshandel. Hij behandelt in die zaken ook het vermogensrechtelijke deel waaronder de ontnemingszaak of de civiele procedure. Ook staat hij verdachten bij die verdacht worden van de zwaardere commune delicten zoals (poging) doodslag, overvallen en plofkraken.
Pe Bouwman
Pe BouwmanAdvocaat
Pé Bouwman is advocaat vanaf 1973. Pé heeft in de achterliggende 40 jaar cliënten bijgestaan op de meest uiteenlopende rechtsgebieden en in spraakmakende zaken. Pé heeft daardoor strafrechtelijke, bestuursrechtelijke en civielrechtelijke ervaring met als voorliefde het strafrecht. Hij heeft opgetreden in veel spraakmakende (straf)zaken.
Annefleur Oudijk
Annefleur OudijkAdvocaat
Annefleur Oudijk is advocaat en is werkzaam op het gebied van strafrecht, bestuursrecht en civiel recht. Annefleur heeft rechten (master strafrecht) gestudeerd aan de Universiteit Utrecht. Zij heeft werkervaring opgedaan bij de rechtbank Midden-Nederland. Tevens heeft zij als jurist gewerkt bij de Belastingdienst.
Sarah Melliti
Sarah MellitiAdvocaat
Sarah (LLM) behandelt strafrechtzaken. Zij heeft ruime ervaring opgedaan in de strafpraktijk van strafpleiter Roethof te Amsterdam.
Marieke Kok
Marieke KokJuridisch medewerker
Marieke (LBB) werkt inmiddels geruime tijd in de advocatuur. Haar kracht ligt bij vermogensrechtelijke vraagstukken.
Rebecca de Haan
Rebecca de HaanJuridisch medewerker vermogensrecht
Rebecca (LLM) heeft een aantal jaar als juridisch medewerker bij een vakbond als vermogensrecht specialist. Rebecca behandelt dan ook vermogensrechtelijke geschillen al dan niet rondom strafzaken.
Coby Pel
Coby PelJuridische praktijkondersteuner
Coby Pel (LLM) heeft de functie van juridische praktijkondersteuner. Zij heeft ruim twintig jaar lang ervaring in deze functie, waaronder in de functie van kantoordirecteur bij een middelgroot advocatenkantoor.
Annemieke Versteeg
Annemieke VersteegPraktijkondersteuner
Annemieke is een ervaren juridische praktijkondersteuner. Zij heeft o.a. leiding gegeven aan praktijkondersteuners bij een middelgroot advocatenkantoor.