Advocaten2018-11-22T12:39:58+00:00

Roozemond [+] De Haan | advocaten | attorneys-in-law

Welkom bij Roozemond [+] De Haan | advocaten | attorneys-in-law. Uw betrouwbare partner, gevestigd in het centrum Utrecht. Onze advocaten en juristen zijn gespecialiseerd in het (bijzonder) strafrecht en het bestuurs(straf)recht.

Jaap-Willem Roozemond
Jaap-Willem RoozemondAdvocaat
Jaap-Willem Roozemond werkt sinds 2003 in de advocatuur, o.a. aan de Amsterdamse Zuidas. Ook werkte hij bij de Universiteit van Utrecht. Het specialisme van Jaap-Willem is bijzonder strafrecht. Hij treedt op in (mega) strafzaken onder andere ingezet door de FIOD, ISZW, NVWA onder leiding van het Functioneel Parket. Hij staat cliënten bij tot en met het Europese Hof voor de Rechten van de Mens en in uit- en overleveringzaken. Daarnaast heeft hij ruime ervaring in verdenking levensdelicten, meerdere internationale mega drugszaken , witwassen, circa 25 plofkraakzaken en verdenking lidmaatschap van criminele organisaties. Lid: NVSA, ECBA en EFCL. Postdoctoraal: Grotius bestuursrecht. Expert respondent in the WJP Rule of Law Index® 2018-2019
Arjan de Haan
Arjan de HaanAdvocaat
Arjan de Haan is actief in de advocatuur sinds 2006. Hij is advocaat sinds 2011 en heeft zich sindsdien gespecialiseerd in het strafrecht. Hij heeft in 2017 de Specialisatieopleiding Strafrecht van het Willem Pompe Instituut afgerond. Arjan treedt veel op in mega-strafzaken en staat onder meer verdachten bij die worden verdacht van uitbuiting, fraude, georganiseerde drugshandel. Hij behandelt in die zaken ook het vermogensrechtelijke deel waaronder de ontnemingszaak of de civiele procedure. Ook staat hij verdachten bij die verdacht worden van de zwaardere commune delicten zoals (poging) doodslag, overvallen en plofkraken.
Rebecca de Haan
Rebecca de HaanAdvocaat
Rebecca (LLM) is werkzaam binnen de vermogensrechtpraktijk, met name gericht op civiele fraudezaken. Voor haar dienstbetrekking bij RdH advocaten heeft Rebecca een aantal jaar specialistische ervaring en kennis opgedaan als juridisch medewerker bij een vakbond.
Sarah Melliti
Sarah MellitiAdvocaat
Sarah (LLM) behandelt strafrechtzaken. Zij heeft ruime ervaring opgedaan in de strafpraktijk van strafpleiter Roethof te Amsterdam.